Procedure, iskustva i alati u procesu brendiranja sa Bojanom Stefanovićem - Logoholik

Izvor: ITdogadjaji.com, 01.Jul.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procedure, iskustva i alati u procesu brendiranja sa Bojanom Stefanovićem - Logoholik

Narednog ponedeljka, 4. jula u Startit Centru, okupićemo se na još jednom dizajn meetapu na kome ćemo proći kroz procedure i alate u procesu brendiranja. Čovek od znaja je ovog puta Bojan Stefanović koji nam je poznat i pod potpisom Logoholik.

Po obrazovanju eletrotehničar, Bojan je svoje dizajnersko znanje stekao samouko. Neki od prvih koraka za ulazak u dizajnerske vode je započeo radom u štampariji, da bi se sa napretkom tehnologije pronašao u novim mogućnostima koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << pružali kompjuteri.

Strast od koje i danas živi je stvaranje prepoznatljivih ideniteta a njegovi radovi su objavljeni u preko 20 renomiranih časopisa.

U ponedeljak možete da očekujete interaktivni crush course koji će nas voditi kroz primer izrade vizuelnog identiteta, preko inicijalnog brief-a (typeform), pronalaženja odgovora na ključna pitanja u procesu izrade vizuelnog identiteta / brendiranja, fast paced researcha za manje projekte (Google), turbo brainstorming, skiciranja (tabla / pen), rendering (Adobe Illustrator), prezentacija (Adobe Photoshop), zaključno sa after project deploymentom u cilju promocije dizajnera i osiguravanja steady job flow-a (dribble /behance / logopond / social networks).

Naši meetupi su nastali sa ciljem da uz druženje delimo znanje zato se prijavite, čekirajte facebook event i vidimo se u Startit Centru 4. jula od 18č!

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.