Pristižu rezultati X99 matičnih ploča

Izvor: PCAxe.com, 18.Sep.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristižu rezultati X99 matičnih ploča

Pojavili su se prvi razultati testova novih X99 matičnih ploča, a u testovima je učestvovala i ASRock matična ploča. ASRock kaže da su rezultati su dobri i bolji od očekivanih. U testiranju je učestvovalo šest matičnih ploča: ASUS X99 Deluxe, ASUS Rampage V Extreme, Gigabyte X99-SOC Force, Gigabyte X99-UD4, EVGA X99 Classified i naravno naša matična ploča ASRock X99 WS.
Rezultate su analizirali samo iz jednog izvora, i to sa OCAholic web stranice. Treba imati na umu da je ovo samo jedan izvor, ali pošto im je baterija testova svestrana i mi verujemo da od njih možemo izvući korisne informacije. Njihovo upoređivanje se sastoji od čak 17 vrsta testova, raznih sintetičkih, gejming i realnih radnih opterećenja. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.