Prikazana nova Shaman Quest karta

Izvor: ItRešenja.com, 11.Jul.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikazana nova Shaman Quest karta

Rano jutros na Instagram nalogu Hearthstone-a, obradovali su se svi Shaman igrači, kada im je Blizzard predstavio potpuno novu Quest kartu –  Corrupt the Waters. Ovu kartu Hearthstone je predstavio preko Story opcije na Instagramu, pa kada vidimo njenu funkciju, možemo da predpostavimo šta planiraju za Shamane u dolazećoj ekspaniziji.

Corrupt the Waters je quest karta koja košta jednu manu, a traži od vas da odigrate 6 Battlecry karata pre nego što bi mogli i nju da odigrate. >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Tada će se Shaman Hero Power pretvoriti u Heart of Vir’naal, koji će vam po akitivacija omogućiti da se vaši battlecry efekti aktiviraju dva puta u tom potezu. Samim tim očekujemo da će Shaman klasa dobiti veliki broj Battlecry karta u novoj ekspanziji.

Izvor: Klan RuR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.