Prijave za SESA Dota 2 kvalifikacije su počele!

Izvor: SaznajNovo.com, 15.Jun.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave za SESA Dota 2 kvalifikacije su počele!

Dobra vest za sve ljubitelje DOTA 2 igre: Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje prve online kvalifikacije čiji će pobednici obezbediti učešće na LAN završnicu u oktobru 2019. godine.
Pobednik tog LAN takmičenja imaće priliku da predstavlja Republiku Srbiju na IeSF takmičenju u Južnoj Koreji, koje će se održati krajem godine.
Kvalifikacije će se održati od 29. i 30. juna. Osmina finala i četvrtfinale će se odigrati u subotu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << će se dva polufinalna meča odigrati u nedelju.
Turnir će se igrati Online i maksimalan broj ekipa je 16.
Igraće se Single elimination BO1 mečevi u subotu, dok će polufinalni mečevi biti BO3. Postoji šansa da se promeni bracket u odnosu na broj prijavljenih ekipa.
IeSF 2015 / sesa.org.rs
Nagradni fond PRVO MESTO: Laskava titula predstavnika reprezentacije Srbije i obezbeđen put i smeštaj u  Južnu Koreju na svetsko prvenstvo 2019. godine, gde ćete braniti boje naše zemlje.
DRUGO MESTO: biće objavljeno naknadno
TREĆE MESTO: biće objavljeno naknadno
Prijava Prijave su poptuno besplatne!
Možete se prijaviti putem forme ispod, a tu takođe možete pronaći sve detaljne informacije vezane za ingame pravila.
Napomena: timovi koji se nisu prijavili za prve kvalifikacije imaće prednost u odnosu na timove koji ponovo učestvuju u drugim kvalifikacijama.
Loading… Link do članka - Prijave za SESA Dota 2 kvalifikacije su počele!

Nastavak na SaznajNovo.com...






Povezane vesti

Počele prijave za SESA Dota 2 kvalifikacije

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2019

Ukoliko igrate Dotu, a pritom se zainteresovani da se takmičite na malo višem nivou, Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje prve online kvalifikacije, čiji će pobednici obezbediti učešće na LAN završnicu u oktobru 2019. godine. Pobednik tog LAN takmičenja imaće priliku da predstavlja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.