Pretres redakcije internet portala Klix.ba

Izvor: Blic, 29.Dec.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretres redakcije internet portala Klix.ba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uz asistenciju policijskih snaga Federacije Bosne i Hercegovine pretresli su prostorije i skinuli pojedine podatke sa redakcijskih komjutera portala Klix.ba.

Televizija N1 BiH prenela je da je razlog za raciju tzv. afera "papak" u toku koje je taj portal objavio videozapis o navodnoj kupovini glasova za premijerku RS Željke Cvijanović.

MUP RS je pozvao novinare portala na informativni razgovor nakon objavljivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << videozapisa.

Nezvanično se tvrdi da su svi zaposleni portala klix.ba, urednici i novinari, zamoljeni da napuste prostorije redakcije, dok su na razgovoru zadržani urednik Jasmin Hadžiahmetović, direktori portala Dario i Mario Šimić i novinarka Edita Gorinjac preneo je hrvatski portal index.hr.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.