Prestigio Libretto eBook Reader

Izvor: ITsvet.com, 30.Jul.2010, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prestigio Libretto eBook Reader

Prestigio, dinamičan internacionalni vendor state-of-the-art proizvoda za digitalni dom i digitalnu kancelariju namenjen potrošačima koji vode računa o stilu, predstavlja prvi model iz svoje nove serije Readera. Prestigio Libretto PER3162B je moderan eBook Reader izuzetno tankog dizajna od samo 9mm. Poseduje 6”=15.3cm kvalitetan E Ink display sa G-senzorom za udobno čitanje. Možete uživati i u muzici ili audio knjigama, pokazivati svoje slike sa odmora na moderan način. Izuzetno lagan dizajn i baterija od 1400mAh daće vam dovoljno mobilnosti za čitanje oko 4,000 stranica. Uređaj je opremljen modernom futrolom za bezbedno nošenje i kvalitetnim slušalicama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nova generacija

Izvor: KucniBioskop.com, 30.Jul.2010

Za Pioneer, juli i avgust su period obnavljanja ponude: na scenu stupaju novi Hi-End A/V risiveri. Prvi model, sa oznakom VSX-2020, predstavlja najsnažniji risiver standardne serije VSX i odlikuje se patentiranom Direct Energy HD Amplifier tehnologijom u klasi D. 7.1-kanalna konfiguracija, uz 150 vati...

Nastavak na KucniBioskop.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.