Premašen rekord u prodaji

Izvor: ITsvet.com, 10.Jul.2010, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premašen rekord u prodaji

Quanta Computer najveći na svetu proizvođač laptop računara po ugovoru je postavio rekord po pitanju isporuke i prihoda u prethodnom mesecu što je snažan znak da se tehnološki proizvodi više nego dobro prodaju uprkos problemima sa dugovanjima u nekim delovima Evrope. Tajvanska kompanija među čijim korisnicima su Sony, Dell, Hewlett-Packard ovaj dobar rezultat je pripisala različitim faktorima uključujući rešavanje problema sa nedostatkom nekih komponenti kao i činjenici da su neki veliki kupci svoje porudžbine naručili u junu umesto u julu kako to obično rade. Quanta je u prethodnom mesecu isporučila 4.2 miliona laptop računara.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Najveći proizvođač prenosivih računara postavio rekord u junu

Izvor: Mikro - PC World, 11.Jul.2010, 15:17

Tajvanska kompanija Quanta Computer, najveći ugovorni proizvođač prenosivih računara na svetu, postigla je u junu rekordne isporuke i ostvarila rekordan prihod, što je znak da se potražnja za tehnološkim proizvodima nije smanjila uprkos straha od dužničkih problema u nekim delovima Evrope. Ova...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.