Predstavljen NVIDIA GeForce GTX 780 Gpu

Izvor: ITsvet.com, 24.Maj.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen NVIDIA GeForce GTX 780 Gpu

NVIDIA je predstavila GeForce GTX 780 GPU, najnoviju evoluciju među GPU-ovima u elitnoj klasi koji isporučuje neviđene perfomanse i tečne animacije za sledeću generaciju gejming naslova kao što su Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs i Battlefield 4. Uz to NVIDIA je izdala svoj NVIDIA GeForce Experience softver koji omogućava GeForce gejmerima da koriste najbolje gejming drajvere u industriji, naprednih mogućnosti i optimalnih podešavanja uz samo jedan klik. Dizajniran za gejming entuzijaste, GeForce GTX 780 poseduje veoma moćan Kepler GPU sa 2.304 jezgara i 3 GB veoma brze GDDR5 memorije koji su po 50% brži u odnosu na prošlu generaciju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

NVIDIA GeForce GTX 780 GPU za gejming sledeće generacije

Izvor: ItRešenja.com, 24.Maj.2013

NVIDIA je danas predstavila GeForce GTX 780 GPU, najnoviju evoluciju među GPU-ovima u elitnoj klasi koji isporučuje neviđene perfomanse i tečne animacije za sledeću generaciju gejming naslova kao što su Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs i Battlefield 4. Uz …The post NVIDIA GeForce GTX 780 GPU...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.