Predstavi svoju igru na Casual Connectu u Tel Avivu uz plaćen smeštaj

Izvor: ITdogadjaji.com, 01.Avg.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavi svoju igru na Casual Connectu u Tel Avivu uz plaćen smeštaj

I ove godine imate priliku da svoju igru odvete u Tel Aviv na Casual Connect takmičenje.

Uslovi za učestvovanje:

***Mogu da učestvuju i igre koje su učestvovale u prethodnom takmičenju.

Sudije su:

Nikola Mitić – CofaGames

Mladen Stojiljković – Mad Head Games

Đorđe Radulović – PowerUp digital

Aleksandar Manja – Level Up Serbia

Nikola Damjanov – Nordeus

Žiri će izabrati tri >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << najbolje igre iz Srbije, a te tri igre će biti prosleđene organizatorima Casual Connecta, a oni će izabrati pobednika do 1. septembra.

Prijavite svoju igru ovde do 07. avgusta u 23:59č

Nagrada:

***Prevoz do konferencije nije uračunat.

Svi su dobrodošli na predstavljanje igara koje će doneti takmičari. Imaćete priliku da na licu mesta isprobate najnovije indi igre kreirane kod nas. Ako dolazite samo kao posetilac, prijavite se putem ovog linka.

Predstavljanje igara će se održati 13. avgusta u ICT Hubu sa početkom u 18č. Proglašenje tri najbolje igre će biti u 20:00h.

Svoje igre možete doneti u ICT Hub 13.08.2016. u 18h i pokazati posetiocima.

Napomena: Ovo nije uslov za učestvovanje, možete se prijaviti i ako nećete doći na predstavljanje igara i to neće uticati na odluke žirija.

Ako imate dodatna pitanja vezana za takmičenje u Beogradu možete poslati na milan@thoril.com, a ukoliko imate pitanja u vezi sa učestvovanjem na Casual Connect konferenciji u Tel Avivu možete pisati na yuliya@casualgamesassociation.org.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.