Prečica do muzike “Music2pc”

Izvor: Baguje.com, 07.Feb.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prečica do muzike “Music2pc”

Mnogo se raspravlja na temu da li muzika povećava ili smanjuje produktivnost, da li slušate muziku dok radite? Prema nekim studijama, slušanje muzike izgleda da narušava koncentraciju prilikom izvšenja zadatka, kao i sposobnost pamćenja, dok drugi veruju da pomaže dodavanje buke u pozadini, tako što dovodi do više koncentracije i boljeg rada. Lično, ja slušam muziku dok radim, i po mom mišljenju, to omogućava veću koncentraciju onoliko dugo da ne odvuče pažnju. Na kraju, sve zavisi od toga šta ste navikli da radite dok slušate muziku. Ako pripadate grupi koja sluša muziku dok radi, imamo music downloader za vas.Music2pc je portabl aplikacija za Windows koja vam dozvoljava da preuzmete svoju omiljenu muziku iz masivne biblioteke od preko 100 miliona MP3 pesama.

Aplikacija vam omogućava da pretražujete i preuzimate MP3 pesme sa interneta. Prema proizvoda stranu, postoji biblioteka od preko 100 miliona MP3 pesama. Pesme se preuzimaju na velikom brzinom, i može da se reprodukuje iz aplikacije kada se preuzimanje završi. Programer su naveli sledeće karakteristike:
     Preuzmite više od 100 miliona mp3 pesme sama neponovljivom brzinom, najboljeg izlaza kvaliteta.     Bezbedan, ne koristi metodu deljenja – Bit Torrente i Peer-to-Peer.     Pronađite lako bilo koju muziku, potreban je samo naslov pesme, izvođača, album ili naziv izdanja.     Sigurna instalacija, nema malvera oglasa, nema virusa.     Ogroman izbor javno dostupnih numera.     Pretražite uživo, klavir, gitaru ili omote vaših omiljenih pesama.     Kompatibilan sa svim prenosnim uređajima: iPad, iPhone, PSP, mobilni telefon, mp3 plejer, itd.     Multi-thread preuzimanje, dovnload više pesama u isto vreme.     Preuzmite pesme iz svih vrsta žanrova, od elektronskih do verskih, mejnstrim india, hip-hop a i klasične, itd.     Jednostavan i intuitivan interfejs omogućava vam da lako dođete do muzike koju želite.Preuzimanje pesama je veoma jednostavno, samo unesite ime izvođača ili numere u polje za pretragu i kliknite na dugme pretraži, koje se nalazi na vrhu interfejsa. Svi rezultati biće prikazani ispod njega. Svaka pesma biće prikazana po imenu izvođača i nazivu pesme, trajanju i statusu. U okviru statusa, izaberite preuzmi (download) da biste započeli proces preuzimanja. Kada skinete pesmu, i izaberete opciju play music2pc nema svoj sopstveni muzički plejer i Play dugme će otvoriti pesmu u Windows Media Player. Možete da odredite folder za download u dnu interfejsa.
Music2pc i radi na Microsoft Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 2003 i Server 2008.
Potpuno je besplatan i dostupan za preuzimanje u dve verzije portable i instal.
Download music2pc
Srodni postovi

AIMP – Sve što vam je potrebno za puštanje muzike

Kako da konvertujete audio formate ?

Kako da spojite više mp3 fajlova u jedan ?
Post "Prečica do muzike “Music2pc”" je objavio b1ad3 za sajt Baguje.COM, dana 4. 02. 2012.
Kategorije: Multimedija, Muzika, Programi | Tagovi: besplatno



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.