Prava odluka Microsofta

Izvor: ITsvet.com, 16.Dec.2012, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava odluka Microsofta

Plan Microsofta da proširi prodaju svog Surface RT tableta i u prodavnice treće strane može biti dobra iz dva razloga. Ovaj potez će naime okončati glasine da se tablet prodaje loše ili da je kompanija smanjila broj porudžbina od strane kompanija koje izrađuju ovaj tablet. Takođe, odluka da se tableti prodaju na više mesta može da bude istinski uspešna. Međutim, pitanje koje se postavlja je da li je Microsoft zakasnio sa ovom odlukom. Možda bi po kompaniju bilo bolje i uspešnije da je prodaja tableta počela od samog starta i preko drugih prodavaca. Jednostavno, neki ljudi nemaju blizu svog mesta stanovanja Microsoft prodavnicu što ih je sprečavalo da kupe tablet.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nestašice Touch sistema

Izvor: ITsvet.com, 17.Dec.2012, 10:07

Microsoft jeste ubrzao planove da proširi broj mesta na kojima kupci mogu da kupe Surface RT tablet računare, veruju pojedini analitičari zato što su ovi uređaji jedini Windows uređaji koji nestaju sa polica prodavnica. Drugi analitičari su dosta zbunjeni zbog čega je Microsoft odlučio da proširi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.