Poznata lica u TellTale Walking Dead Season 3

Izvor: B92, 12.Dec.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata lica u TellTale Walking Dead Season 3

Serijal koji je proslavio Telltale Games, digitalna adaptacija The Walking Dead (stripa, ne serije), ovog decembra ulazi u treću sezonu a sa njom dolaze i brojne novosti u ovu igru.

Klemetina se, naravno, vraća i njoj će se pridružiti Havier i radnja je smeštena nekoliko godina nakon finala druge sezone. Priče glavnih likova će se isprepletati i kroz Havierovu perspektivu ćemo otkrivati šta se dešavalo Klementini. Poslednji trejler za igru takođe otkriva i jedno poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lice – Isusa (Jesus), tojet Pola Roviu koga će se setiti fanovi igrane serije. Ako se ne varamo, ovo je prvi put da je lik iz serije ubačen u Telltale-ovu igru.

Treća sezona Walking Dead igre počinje 20. decembra sa dve epizode (od pet), a igraćemo je na PC-u, konzolama i mobilnim uređajima.

Izvor: Play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.