Pozajmite malo struje za svoj telefon

Izvor: B92, 12.Okt.2013, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pozajmite" malo struje za svoj telefon

Smartphone-to-Smartphone Charger Cable omogućuje da „pozajmite“ malo struje iz drugog pametnog telefona i tako u nuždi produžite trajanje baterije.

Svako se barem jednom našao u situaciji da mu je mobilni telefon preko potreban, ali da je baterija na izdisaju.

Sada možete pozajmiti tuđi mobilni telefon, tačnije struju iz njegove baterije.

Rešenje stiže iz Japana a na neki način podseća na paljenje automobila uz pomoć kablova.

Dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je priključiti kabl na telefone i pustiti da se prazna baterija napuni dovoljno da možete obaviti najosnovnije operacije dok ne dođete do konkretnijeg izvora energije.

Mana ovoga sistema punjenja u nuždi je što nakon punjenja imate dva uređaja koji imaju slabu bateriju, a prisiljeni ste da u što skorije vreme potražite punjač.

Osim toga, kabl funkcioniše samo s nekoliko modela pametnih telefona novije generacije i nema mogućnost spajanja na iPhone.

Ako se ipak odlučite na kupovinu ovog “punjača”, dostupan je na stranicama GeekStuff4U, po ceni od 15,30 dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Pozajmite" malo struje za svoj telefon

Izvor: B92, 12.Okt.2013

Smartphone-to-Smartphone Charger Cable omogućuje da „pozajmite“ malo struje iz drugog pametnog telefona i tako u nuždi produžite trajanje baterije...Svako se barem jednom našao u situaciji da mu je mobilni telefon preko potreban, ali da je baterija na izdisaju...Sada možete pozajmiti tuđi mobilni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.