Povratak PC igranja

Izvor: ITsvet.com, 08.Jul.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak PC igranja

Kombinacija faktora kao što su sve veći broj igračkih konzola, piraterije kao i veliki broj različitosti na polju podešavanja PC hardvera doveli su do toga da PC igranje postane trinaesto prase za veliki broj igračkih žanrova, naročito kada su u pitanju one vrste igara koje karakterišu akcije koje povećavaju nivo adrenalina a koje su nekada bile rezervisane samo za PC. Epic je kompanija koja je bila jedna od vodećih kada je u pitanju promena i okretanje za konzolama i jedna od onih koja je dala najveći broj kontroverznih izjava navodeći da je svemu tome razlog piraterija, naglašavajući da bi ipak moglo doći do velikog povratka PC igranja u skorije vreme.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Povratak PC igranja

Izvor: IT-recenzije.com, 08.Jul.2010

Kombinacija faktora kao što su sve veći broj igračkih konzola, piraterije kao i veliki broj različitosti na polju podešavanja PC hardvera doveli su do toga da PC igranje postane trinaesto prase za veliki broj igračkih žanrova, naročito kada su u pitanju one vrste igara koje karakterišu akcije...

Nastavak na IT-recenzije.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.