Povlačenje poruka uskoro i u WhatsApp-u

Izvor: ItRešenja.com, 20.Jun.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlačenje poruka uskoro i u WhatsApp-u

WhatsApp trenutno u svetu koristi preko 1,2 milijarde ljudi, što ga smešta na prvo mesto najkorišćenijih mobilnih aplikacija za dopisivanje.

Kao takav, za sada se dobro odupire najezdi raznih dodatnih opcija koje je popularizovao Snapchat – uveo je tek osnovne fotografske filtere i nenapadne “Stories” objave, a popularne nalepnice (stickere) i slični dodaci još uvek ne ometaju jednostavno dopisivanje putem ove aplikacije.

Upravo se klasičnih tekstualnih poruka i >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << slika tiče i najava za koju smo doznali ovih dana. Naime, u WhatsApp-u bi, nakon višemesečnog testiranja, uskoro trebalo biti moguće povući poslate poruke, za slučaj da su poslate greškom (bilo da je pogrešan njihov sadržaj ili primalac).

Opcija “Recall”, koju primera radi već ima Telegram, omogućila bi brisanje neželjene poruke – ali samo unutar 5 minuta od njenog slanja.

Prema portalu WABetaInfo navedena opcija bi trebala da stigne nekad nakon trenutno aktivne nadogradnje 2.17.30 za iOS. Izvor ne navodi hoće li poruke biti moguće izbrisati iz razgovora i u slučaju da ih je primalac već pročitao – očito ćemo morati pričekati na novu nadogradnju kako bismo videli tačno kako će opoziv poruka funkcionisati.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.