Potvrđen pad cena Wii U konzole

Izvor: ITsvet.com, 29.Avg.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen pad cena Wii U konzole

Nintendo je najavio sniženje cena za $50 svoje Wii U konzole. Od 20. septembra Wii U Deluxe model će biti dostupan po ceni od $300. Nova cena će stupiti na scenu sa prethodno najavljenim Wind Waker HD paketom, koji će se takođe prodavati po ceni od $300 i uključivaće 32GB hard drive, specijalni Zelda tematski GamePad, digitalnu kopiju Legend of Zelda: The Wind Waker HD naslova i digitalnu verziju Zelda Hyrule Histroia knjige. Kako navodi Reggie Fils Aime, predsednik Nintendo of America, stvorili su se uslovi da kompanija snizi cenu svoje konzole i u skladu sa tim nudi i odlične softverske pakete pored niže cene.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Super Mario 3D World i Donkey Kong datumi

Izvor: ITsvet.com, 30.Avg.2013, 10:32

Nintendo je najavio datume objavljivanja novih naslova za Wii U igračku konzolu. Od 20. septembra očekuje se The Legend of Zelda: The Wind Waker HD u digitalnoj verziji, dok će fizička verzija iste igre biti dostupna od 4. oktobra. Wii Party u stiže 25. oktobra, a mesec dana kasnije stiže Super...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.