Porodica Jovanović: Samo da Milićeva izruče pre pomena našem Luki

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Jovanović: Samo da Milićeva izruče pre pomena našem Luki

Sanja Jovanović, maćeha nastradalog Luke, kaže za “Blic” da se nada da će Marko Milićev biti izručen pre nego što bude održan pomen za 40 dana.

- Nakon informacije da je uhapšen, tugu i bol u mom srcu je nakratko zamenilo ushićenje. Nadam se da će i automobil biti pronađen. Sada je na redu tužilaštvo i verujem da će oni učiniti sve što je u njihovoj moći da počinilac odgovara za učinjeno delo - kaže Sanja Jovanović.

Brat Marka Milićeva odbio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da svedoči, privela ga policija

Miloš Marković, brat uhapšenog vozača "kantrimena" odbio je danas da da iskaz u Trećem osnovnom tužilaštvu, a na saslušanje privela ga je policija.

Uroš Anđelković, prijatelj Luke Jovanovića koji je bio sa njim na mostu kad je poginuo, rekao je za “Blic” da pozdravlja hapšenje Milićeva.

- Ako je on zaista taj za kojim smo tragali sve ovo vreme, onda pozdravljam hapšenje. Drago mi je pre svega zbog drugara kojeg sam izgubio - kazao je Anđelković.

Bojan Jovanović je sa suprugom Sanjom juče saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu. Oni su se priključili krivičnom gonjenju Milićeva i njegovih saučesnika, a takođe su istakli imovinsko-pravni zahtev. Nakon izlaska iz Palate pravde oni nisu želeli da komentarišu tok istrage.

Nesreća na Brankovom mostu se dogodila 25. jula, kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila “lada” i kad su izašli da ga preguraju u zaustavnu traku na njih je naleteo “mini kantrimen”.

Vozač “kantrimena” nije se zaustavio nakon nesreće, a Luka Jovanović preminuo je dan kasnije u Urgentnom centru. Kako vozač, a ni vozilo nisu pronađeni narednih dana, otac nastradalog mladića Bojan Jovanović protestovao je Brankovom mostu, na mestu gde mu je sin ubijen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.