Poor Things – uskoro stiže u bioskope!

Izvor: ItRešenja.com, 15.Jun.2023, 23:11

Poor Things – uskoro stiže u bioskope!

20th Century Studio objavio je trejler filma “Jadna stvorenja” (Poor Things) reditelja Jorgosa Lantimosa sa Emom Stoun, Markom Rafalom i Vilemom Dafoom u glavnim ulogama. Film će se naći u domaćim bioskopima početkom septembra, a prvi trejler naučno-fantastične romanse nagoveštava priču o mladoj ženi, Beli Bakster (Ema Stoun) koju ponovo u život vraća fantastični naučnik Godvin Bakster (Vilem Dafo). Priča je nastala iz pera škotskog pisca Alasdira Greja. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << />
Nakon filma “Miljenica” iz 2018. godine scenarista Toni Meknamara i reditelj Lantimos ponovo se ujedinjuju i donose novu priču na veliko platno. Pod zaštitom naučnika Bakstera, Bela je željna da uči. Gladna ovozemaljskog koje joj nedostaje ona i Dankano Vederbun (Mark Rafalo), uglađeni i razvratni advokat beže u burnu avanturu širom kontinenta. Oslobođena predrasuda datog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se založi za jednakost i slobodu.

Ema Stoun takođe je igrala u poslednjem filmu reditelja Lantimosa, “Miljenica” kada je i nominovana za nagradu Oskar, za najbolju sporednu glumicu. Reditelj Lantimos je poznat i po filmu “Jastog” (2015.) koji je dobio tri nagrade na filmskom festivalu u Kanu uključujući i nagardu žirija.

Osim pomenutih glumaca u filmu “Jadna stvorenja” uloge tumače i Margaret Kvoli, Remi Jusef, Džerod Karmajkl i drugi.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.