Pomeren datum objavljivanja Assassin’s Creed Valhalla

Izvor: ItRešenja.com, 14.Sep.2020, 14:24

Pomeren datum objavljivanja Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft je pomerio datum izlaska Assassin’s Creed Valhalla koji je prethodno najavljivan za 17. novembar, kako bi se poklopio sa lansiranjem Xbox Series X.

Istog dana igra će biti dostupna i za Xbox One, PlayStation 4, putem Epic Games Store-a i u Ubisoft Store-u za PC, Stadia-u i Uplay +. Na PS5, biće dostupan kada konzola stigne na tržište. Sa Xbox Series X možete očekivati da igra radi na 60 FPS u punoj 4K rezoluciji, pored tekstura veće rezolucije i poboljšanog kvaliteta >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << senke. Igra će takođe iskoristiti Direct Storage, što će dovesti do bržeg vremena učitavanja. Konačno, igra će takođe koristiti Microsoftov Smart Delivery, omogućavajući vam da jednom kupite igru i igrate je na Xbox One, XboX Series X ili XboX Series S.

Funkcija unakrsnog čuvanja između Xbox One, XboX Series X ili XboX Series S takođe će biti podržana u obe igre, tako da možete svoj napredak da čuvate na svim platformama.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.