Pojavio se trejler za novu League of Legends seriju – Arcane

Izvor: ItRešenja.com, 16.Okt.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se trejler za novu League of Legends seriju – Arcane

Na proslavi Riotove desetogodišnjice, predstavljena nam je nova anime serija, inspirisana League of Legends svetom. Do sada smo imali prilike da gledamo veliki broj fantastičnih klipova o velikom broju heroja iz same igre, te možemo reći da smo veoma uzbuđeni što je Riot konačno napravio korak napred.

Pored nove pucačine, kartične igre i novog heroja, Riot je svoje fanove iznenadio još jednim uzbudljivim projektom, a to je prva League of Legends serija. Iz trejlera i sinopsisa >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << možemo da vidimo da će serija fokusirati na poreklo dva kultna heroja. Dok smo sigurni da će jedan od njih biti Jinx, za drugog baš i nemamo previše informacija. Možda Vi?

Po trejleru takođe možemo da primetimo da će Piltover verovatno biti mesto dešavanja, dok nam se čini da smo u jednom trenutku primetili i Ezreala, koji je naizgled ostavljem na nemilost antagonistima.

Sama igra ima 145 heroja i svaki od njih ima svoju priču. Iako možda na samom startu ove serije nećemo videti sve likove, svaki od njih ima potencijala da se nađe u novom Riotovom projektu.

Serija nam definitvno dolazi u 2020. godini, ali za sada još uvek nema detaljan datum. Nadamo se da nećemo morati previše da čekamo. Kakvi su vaši prvi utsici?

Izvor: Klan RuR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.