Izvor: ItRešenja.com, 27.Avg.2023, 17:26

Pojašnjenje šta donosi najavljena ažurirana verzija aplikacije Viber

U zvaničnom komentaru na objave u nekoliko domaćih medija posle poruke koju je Viber kroz aplikaciju prosledio svim korisnicima u Srbiji – a u kojoj se najavljuje ažuriranje Pravila i uslova korišćenja u narednih 30 dana – Rakuten Viber pojašnjava sledeće: Pod ažuriranim Pravilima i uslovima  – ako korisnici nastave da koriste Viber kroz sekundarni […] The post Pojašnjenje šta donosi najavljena ažurirana verzija aplikacije Viber appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Viber objašnjava šta donosi nova verzija Pravila i uslova korišćenja

Izvor: Kamatica.com, 28.Avg.2023, 00:00

Deaktivacija Viber naloga bila bi moguća jedino u slučaju da ti korisnici postanu neaktivni i na sekundarnim uređajima – i to u neodređenom periodu posle..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.