Pogledajte impresivan trejler za Hellblade

Izvor: ItRešenja.com, 21.Mar.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte impresivan trejler za Hellblade

Ninja Theory studio je objavio promenu imena svog nadolazećeg projekta, ali i zaista impresivan trailer.

Hellblade je, projekat najavljen još leta prošle godine, ali više nije tek Hellblade. Naime, britanski razvojni studio je odlučio da ga preimenuje u Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Podsećamo, radi se o akcionoj avanturi iz trećeg lica s naglaskom na borbu i zagonetke. Ali ono najzanimljivije u celoj igri će zapravo da bude glavna junakinja Senua koja pati od psihoze, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << psihičkog poremećaja koji će uveliko uticati na gameplay, ali i rešavanje problema.

Kako bi mogli verno da prikažu njena stanja u igri, Ninja Theory je angažovao profesionalnu glumicu i njenu glumu neverovatno realno preneo u igru. Uverite se i sami…

Inače, Hellblade je mali projekat s vrlo malim budžetom neuporedivim s ranijim projektima Ninja Theoryja poput Devil May Cry i Enslaved. Ali biće zanimljivo videti šta mogu da urade s njim.

Igra bi inače na tržištu trebalo da se pojavi već ove godine i to na PC i PlayStationu 4 platformama.



Izvor: Screen Fun

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.