Pogledajte gejmplej Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC

Izvor: B92, 22.Dec.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte gejmplej Call of Duty: Black Ops 3 Awakening DLC

Developer Treyarch i izdavač Activision su najavili da planiraju da objave Awakening DLC za igru Call of Duty: Black Ops 3 2. februara sledeće godine za PlayStation 4 konzolu.

Kompanija je prvobitno planirala objavu sredinom januara, ali će gejmeri ipak morati da sačekaju još malo. Novi DLC donosi četiri multiplejer mape Rise, Splash, Gauntlet i Skyjacked, a gejmeri će moći da igraju i novu epizodu co-op kampanje sa zombijima nazvanu Der Eisendrache.

Svi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju Call of Duty: Black Ops 3 na računarima ili Xbox One konzoli će dobiti isti DLC mesec dana kasnije. Treyarch poručuje da su nove mape za multiplejer dizajnirane da ponude jedinstvenu mehaniku, predstavljajući veću raznovrsnost za gejmere koji su već ovladali osnovnom. Razvojni tim će takođe pružiti i veliku zakrpu za Call of Duty: Black Ops 3 kada bude objavljen Awakening.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.