Izvor: TehnoMagazine.com, 27.Dec.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte 3 najbolje aplikacije za navigaciju!

Na tržištu i uopšte na internetu postoji niz aplikacija koje možete koristiti za navigaciju na pametnom telefonu. Takve aplikacije su jako korisne ako živite u većim gradovima jer vas mogu obavestiti o gužvama u saobraćaju i preusmeriti na deo pua bez gužve. Ali, to nije jedina prednost ovakvih sistema za navigaciju; tu su i upozorenja o prekoračenoj brzini, postavljenim radarima, obaveštenjima o raznim uslužnim objektima poput prodavnica, restorana, benzinskih pumpi i slično. >> Pročitaj celu vest na sajtu TehnoMagazine.com <<
Do odabrane destinacije je najbitnije stići sigurno i bez većih poteškoća, a ove navigacione aplikacije će vam to sigurno i omogućiti.
iGO
Ovo je aplikacija koja u sebi sadrži niz opcija i funkcija. Osim toga što radi u offline mode-u i ne zahteva internet, poverenje uliva svojim preciznim proračunima i navođenjem. Brz je i podržava mape celog sveta, a najbitnije je da mape možete vrlo jednostavno menjati i ažurirati. Dovoljno je da u folderu “maps” obrišete stare mape i na to mesto kopirate nove. Takođe, ova aplikacija ima i govorna uputstva koja možete namestiti tako da govor bude ženski ili muški. Tu je i opcija koja vas obaveštava da se u blizini nalazi benzinska pumpa, restoran, radar tj da li ste prekoračili dopuštenu brzinu. Instalacija ove aplikacije je ipak malo komplikovanija, ali ako se obratite dobrom poznavaocu ove aplikacije, vaša aplikacija će za pola sata biti spremna za rad.
Google Map´s 
Ova je aplikacija većini korisnika android telefona već uveliko poznata. Kompanija Google je u svoju aplikaciju uložila popriličnu svotu novca i skoro je dovela do savršenstva. Takođe su dodali opciju kojom mapu možete spremiti za offline korišćenje. Ovim potezom Google Map’s aplikacija je postala jedna od najboljih satelitskih navigacionih aplikacija. Najveća prednost je tzv. “street view” i slike koje su označene za lokaciju na koju ste se uputili. Osim android telefona, ova aplikacija je dostupna i na Apple i Windows uređajima.
Map`s & GPS Navigation by Sygic 
Sygic je, bez sumnje, vladar u području navigacionih aplikacija. Ako uzmemo u obzir da se Map`s & GPS Navigation by Sygic može naći na marketu i da je instalacija vrlo jednostavna, verovatno bi trebala zauzeti prvo mesto na ovoj listi. Ali, nedostatak je to što morate kupiti doživotnu licencu kako biste u potpunosti koristili ovu aplikaciju.

Nastavak na TehnoMagazine.com...






Povezane vesti

Tri najbolje aplikacije za navigaciju

Izvor: B92, 28.Dec.2014, 10:07

Na tržištu postoji niz aplikacija koje možete koristiti kao navigacijski sistem na pametnom telefonu...Foto: MBWA PR / Flickr.com..Do odabrane destinacije je najvažnije stići sigurno i bez većih poteškoća, a ovi navigacioni sistemi će vam to obezbediti...Ovo je sistem koji u sebi sadrži niz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TehnoMagazine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TehnoMagazine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.