Podgorica: Pretukli taksistu jer nije hteo da primi petoro u kola

Izvor: Blic, 05.Jan.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Pretukli taksistu jer nije hteo da primi petoro u kola

Četvorica Podgoričana privedena su zbog sumnje da su u Podgorici pretukli taksistu Borislava Bulatovića (59), dok se za petim napadačem traga, saopšteno je iz crnogorske policije.

Privedeni su Vuksan Malević (26), Vujadin Nadaždin (30), Vlado Drobnjaković (36) i Aleksandar Bugarin (25). Iz crnogorske policije je saopšteno da tragaju za petom osobom, čiji im je identitet poznat.

Od četiri uhapšena u Centru bezbednosti su uzete izjave, o kojima je upoznat zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osnovnog državnog tužioca u Podgorici, koji će se izjasniti o kvalifikacijij dela.

Napad se desio u Vučedolskoj ulici, kada je Bulatović odbio da vozi pet mušterija, zbog zakonskih ograničenja.

Oni su taksistu napali dok je još sedeo u vozilu, a kada je pokušao da izađe u nameri da pobegne, usledio je još brutalniji napad. Petorica osumnjičenih su taksistu pretukli, udarajući ga čime su stigli, i naneli mu teže povrede. Napad je prestao tek kada su se pojavile kolege pretučenog taksiste.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pretukli taksistu jer nije hteo da primi petoro u kola

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2015

Četvorica Podgoričana privedena su zbog sumnje da su u Podgorici pretukli taksistu Borislava Bulatovića (59), dok se za petim napadačem traga, saopšteno je iz crnogorske policije...Napad se desio u Vučedolskoj ulici, kada je Bulatović odbio da vozi pet mušterija, zbog zakonskih ograničenja...Oni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.