Izvor: ItRešenja.com, 24.Feb.2014, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo prijavljivanje na konferenciju “Dan internet domena Srbije“

“Dan internet domena Srbije” (DIDS 2014) je godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na domenskim prostorima Srbije. Ovogodišnji DIDS, koji se organizuje peti put zaredom, ujedno obeležava i šest godina od početka rada nacionalnog .RS domena. Konferencija će …The post Počelo prijavljivanje na konferenciju “Dan internet domena Srbije“ appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

DIDS 2014 – Domenizacija, Društvenizacija, Dobra lokacija

Izvor: B&F Online, 24.Feb.2014

Ovogodišnji “Dan internet domena Srbije” održava se 10. marta, u Hotelu “Metropol”, u Beogradu, u organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS). Peta godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na .RS i .СРБ domenskim prostorima Srbije – DIDS 2014. ujedno obeležava...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.