Počela sednica Skupštine grada, odbornici razmatraju odluke o mostu preko Save

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sednica Skupštine grada, odbornici razmatraju odluke o mostu preko Save

Odbornici Skupštine grada Beograda razmatraće na današnjoj sednici, koja je počela u 10.30, izmene odluke o zaduživanju grada za realizaciju izgradnje mosta preko Save, koji treba da poveže Čukaricu i Novi Beograd, odluke o zaključenju ugovora o kreditu sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj, kao i dopune odluke o komunalnom redu.

Odbornici će razmatrati Predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora JP "Hipodrom Beograd" i predloge rešenja o razrešenju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imenovanju članova upravnih, nadzornih i školskih odbora. Na dnevnom redu naći će se i Predlog plana detaljne regulacije područja između ulica Kružni put - Padina, Vojislava Ilića, Trogirske i Ignjata Joba na Voždovcu i Predlog plana detaljne regulacije naselja Grmovac u Zemunu.

Odbornici će razmatrati i predloge odluka o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju MRS "Bežanija" sa gradskim gasovodnim priključkom kao i o dopuni odluke o izradi Plana generalne regulacije za deo privredne zone Jakovo u opštini Surčin.

Sednica Skupštine grada Beograda počeće u 10 sati, saopštila je gradska Uprava za informisanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela sednica Skupštine grada, izabran Dejan Vujičić za v.d. direktora "Hipodroma"

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Sednica Skupštine grada Beograda počela je u 10.30. Prva odluka koju su odbornici doneli je da je za v.d. direktora JP "Hipodrom Beograd" na period od šest meseci izabran Dejan Vujičić...Ovu odluku odbornici su doneli na osnovu razmatranja Predloga rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.