Počela registracija za DIDS 2019

Izvor: ItRešenja.com, 23.Feb.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela registracija za DIDS 2019

Od juče je zvanično počela registracija posetilaca za prisustvo na jubilarnoj, desetoj konferencijiDIDS 2019, koju organizuje Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS). Registracija se vrši putem veb-sajta na adresama дидс.србi dids.rs.

DIDSje najposećenija konferencija o internetu u Srbiji, a ove godine biće održana 5. martau hotelu “Metropol Palace” u Beogradu. Tema ovogodišnje konferencije je nužnost transformacije >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << za opstanak u digitalizovanom svetu, a cilj je da ponudi odgovore na pitanja kako uhvatiti korak sa promenama koje se svuda oko nas već dešavaju. Zbog toga slogan Dana internet domena Srbije ove godine glasi „Digitalna transformacija je već počela“.

Kao i svih prethodnih godina, DIDS je otvoren i besplatan za sve posetioce, ali je zbog ograničenog broja mesta registracija obavezna.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.