Plex medijska straming aplikacija za PS4

Izvor: ITsvet.com, 21.Dec.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plex medijska straming aplikacija za PS4

Plex je stigao na Xbox One u oktobru mesecu, dok je sada vreme da ova popularna streaming platforma postane dostupna i za korisnike PlayStation 3 i 4 konzola. Ako živite u Evropi ili Aziji Plex servis je dostupan za vas. Implikacije pokretanja ovog servisa su to da ako već posedujete PlayStation 4 u svom domu ne morate da brinete o dodavanju još jednog uređaja vašem televizoru da biste mogli da pristupite svojoj kućnoj biblioteci medija sadržaja. Na početku dostupnosti Plex aplikacija će imati pristup samo sadržajima iz vaše biblioteke. Drugi sadržaji će postati dostupni u budućnosti što znači muzika, fotografije odnosno Plex kanali.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Pandora servis za Xbox One

Izvor: ITsvet.com, 22.Dec.2014, 08:35

Pandora je jedan od prvih servisa za streaming muzičkih sadržaja i još uvek je za korišćenje dostupan po pristupačnim cenama. Dostupan je na telefonima i set-top box uređajima, dok računare ne treba ni pominjati. Tu je takođe i aplikacija za pametne TV aparate i Blu-ray plejere. Drugim rečima,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.