Plan za prodaju 25 milona Xbox 360 konzola

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2013, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plan za prodaju 25 milona Xbox 360 konzola

Prema navodima Mikrosoftovog višeg potpredsednika za interaktivnu zabavu Yusufa Mehdi-ja, ova kompanija ima viziju da će prodati još 25 miliona Xbox 360 konzole u narednih pet godina. On je reko da se nada da bi kompanija za pet godina mogla da sa Xbox 360 konzolom premaši prodaju 100 miliona jedinica. On je rekao da ovde nije na delu želja kompanije za dodatnim profitom, već je više reč o želji da se dokaže da je Xbox 360 bila jedna od najboljih konzola koja je ikada bila dostupna na tržištu. Očekuje se da će do te brojke da se dođe kako preko novih kupaca, tako i onih koji zamenjuju staru konzolu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Microsoft i AMD saradnja vredna tri milijardi

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2013

Bob Feldstein, koji je nekada radio za kompaniju AMD, navodi da je sporazum o saradnji između Microsoft-a i AMD-a po pitanju Xbox One igračke konzole vredan više od $3 milijarde. Nekadašnji potpredsednik AMD-ovog Strategic Development navodi da je ova kompanija potpisala višegodišnji sporazum i...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.