Picasa web albumi bez limita

Izvor: Baguje.com, 26.Feb.2011, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Picasa web albumi bez limita

Odlična vest za sve koji koriste Picasa web albume kako bi smestili svoje fotografije i video klipove u 'oblak'.

Google je promenio svoja pravila koja se tiču svih slika manjih od 800px i svih video klipova kraćih od 15 minuta. Po novom pravilniku, sve ove slike i video klipovi se ne računaju u vaš ukupan prostor.
Dakle, ukoliko ste bili blizu limita od 1GB, koliko svi imate besplatno, sada je sve to preračunato jer su iz računice izuzete sve slike manje od 800px, i svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << video klipovi kraći od 15 minuta.
Uživajte !
P.S. Ukoliko slike šaljete uz pomoć Picasa programa na vašem računaru, predlažem da u podešavanjima podesite veličinu slika za izvoz na web albume da budu maksimalne širine 800px kako se ne bi računali u dragocen besplatan prostor.
 
Slični postovi:Picasa Web Albums besplatni hosting slika za vas sajt Dostupan Picasa 3.8 Kako jednostavnije da koristite Picasa Web Albums

Post "Picasa web albumi bez limita" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 26. 02. 2011.
Kategorije: Album, Picasa, Slike | Tagovi: besplatno



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.