Peti Mikro festival amaterskog filma u Reksu

Izvor: Blic, 25.Sep.2014, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti Mikro festival amaterskog filma u Reksu

Peti Mikro festival amaterskog filma biće otvorena u petak, 26. septembra, u Kulturnom centru REX i, kako je najavljeno, okupiće autore i ljubitelje kratkog eksperimentalnog, animiranog, treš, dokumentarnog ili igranog filma iz uradi sam produkcije.

Na konkurs, koji je zatvoren 7. septembra, prijavilo se 88 autora, sa 103 filma. Autori, kako je saopšteno iz Reksa, dolaze iz iz svih krajeva sveta, pa će tako biti prikazani filmovi iz Francuske, Indije, Irana, Madjarske, SAD, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Portugala, Španije, Grčke, Kine, Bangladeša i regiona.

Takmičarski program je podeljen u jednočasovne blokove koji oba dana počinju u 19, 20.30 i u 22 časa.

U subotu 27. septembra, nakon poslednjeg bloka, žiri će proglasiti pobednike festivala, kojima će pripasti MIKROPOLIS nagrada.

Žiri festivala čine: Maša Seničić (dramaturškinja i scenaristkinja), Vasja Stanković (dramski pisac i scenarista, povremeno reditelj i producent, diplomirani juvelir i boem) i Osman Ahmed (član benda Multietnička Atrakcija, dr Klovn i dečji TV voditelj).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.