Pet uređaja koje ne možete da kupite u SAD

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet uređaja koje ne možete da kupite u SAD

Uprkos tome što određen kompanije jure što bolju poziciju na globalnom tržištu, postoje određeni modeli telefona i tablet koji su vezani samo za posebna tržišta. Iako se smatra da je tržište SAD najrazličitije i najzastupljenije, ovo su modeli koji ne mogu da se kupe kod njih.

Xiaomi Mi Note

Najbolji fablet iz kineskog proizvođača, tanji je i lakši od iPhonea 6 Plus. Dostupan je samo na tržištima Kine i EU, a cena mu je 370 dolara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nokia N1

Tablet iz nekadašnjeg finskog giganta za sada je moguće kupiti samo u Kini, ali će biti dostupan i u Evropi. Mediji su ga ocenili kao "iPad mini 3 na Androidu".

Lenovo Vibe Shot

Predstavljen na nedavno završenom MWC sajmu u Barseloni, poseduje zadnju kameru od 16 megapiksela, dok je prednja od osam megapiksela.

Meizu MX4

Još jedna kineska kompanija u razvoju. Ovaj model je dostupan kod nas od pre nekoliko nedelja i ima odlične hardverske karakteristike.

Jolla Phone

Za sada, ne previše poznat proizvođač iz Finske nudi jedinstven telefon (ili tablet) sa Sailfish operativnim sistemom. Dostupan u brojnim evropskim državama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.