PerfectDisk Pro 14 Build 865

Izvor: ITsvet.com, 23.Jul.2015, 06:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PerfectDisk Pro 14 Build 865

PerfectDisk Pro 13 korisnicima pruža mogućnost da koriste veliki broj prednosti koje će im osigurati da njihov hard disk uvek bude stabilan i optimizovan. PerfectDisk Pro 13 je unapređen tako da obezbedi do 20 odsto bržu optimizaciju za HDD i SDD u kombinaciji sa visokim nivoom fleksibilnosti. Među ključnim karakteristikama koje ovaj softver nudi su inteligentna optimizacija diska, automatska optimizacija, S.M.A.R.T. Monitoring, između ostalih. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku PerfectDisk Pro 14 Build, a ovo izdanje donosi minorne izmene u odnosu na prethodno dostupnu verziju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Picasa 3.9 Build 140.239

Izvor: ITsvet.com, 23.Jul.2015

Picasa je softver koji korisnicima omogućava da na jednostavan način pronađu, edituju i razmenjuju sve fotografije koje su im uskladištene na PC računaru. Svaki put kada korisnik pokrene Picasa softver, on automatski locira sve fotografije i sortira ih u vizuelne albume organizovane po datumu uz...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.