Pagan Online – Akcioni RPG koju radi domaći Mad Head Games

Izvor: ItRešenja.com, 17.Dec.2018, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pagan Online – Akcioni RPG koju radi domaći Mad Head Games

Domaći studio Mad Head Games u saradnji sa kompanijom Wargaming koja se pojavljuje u ulozi izdavača, a koja je najpoznatija po igri World of Tanks, je najavio novi akcioni RPG hack’n’slash pod nazivom Pagan.

Mad Head Games je do sada uglavnom bio poznat po HOPA igrama ali su odlučili da se upuste i u hard core gejming vode u čemu im svesrdno pomaže i Wargaming. Pagan Online je u srcu akcioni RPG koji ima jako intenzivne borbe, jake protivnike i gomilu opreme koju možete usput >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << pokupiti. Međutim ova igra donekle stilom igra zalazi i u MOBA segment kada je borba u pitanju pa na taj način kombinuje ova dva interesantna žanra.

Pagan uzima dosta elemenata iz staroslovenske mitologije pa će na taj naj način verovatno biti još zanimljiviji igračima. Biće jako puno okruženja u kojima će se igrači naći, postojaće mogućnost podešavanja nivoa težine ali se očekuje i da igra kasnije dobija nove sadržaje kroz “Battle Chapters” dodatke. Očekuje se izlazak tokom 2019. godine za sada samo za PC, zainteresovani se već mogu prijaviti za beta testiranje na sajtu. Interesantno je primetiti da prilikom prijave sajt nudi opciju da se odabere omiljena igračka platforma, bilo to računar, konzola ili čak mobilni/tablet što možda govori o tome da će se kasnije naslov pojaviti i za druge platforme.

Za sada je dostupan samo cinematic trailer za igru ali se uskoro očekuju i prvi gameplay prikazi. Do tada uživajte u onome što prvi video najavljuje za Pagan.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.