PRVA ULAGANJA SRPSKOG INVESTICIONOG FONDA Uložili u startape koji pomažu gejmerima da zarade, a svima da više ne dobijaju NEŽELJENE poklone

Izvor: Blic, 02.Sep.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA ULAGANJA SRPSKOG INVESTICIONOG FONDA Uložili u startape koji pomažu gejmerima da zarade, a svima da više ne dobijaju NEŽELJENE poklone

ICT Hub Venture, prvi privatni domaći investicioni fond, predstavio je tri startapa u koja će investirati, posle prolećnog ciklusa prijava mladih inovativnih firmi.

Polazeći od investicione strategije fonda da ulaže u startape u najranijoj fazi razvoja, podršku ICT Hub Venture dobili su startapi GiftsUwish, Publitio i Good Game Arena.

Kako da dobijate samo poklone koje želite

GiftsUwish je aplikacija koja omogućava korisnicima da prestanu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobijaju neželjene poklone. Korisnici aplikacije mogu sami da izaberu poklon koji žele, podele ga sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a prijatelji dalje međusobno dele troškove poklona ukoliko odluče da se priključe darivanju. GiftsUwish je najbrži i najjednostavniji put do željenog poklona.

Automatizacija rada sa slikama i videom

Publitio je servis-platforma koja nudi napredni API za rad sa slikama i video fajlovima. Publitio API je namenjen developerima web i mobilnih aplikacija, i pruža krajnje rešenje za sve radnje sa medijskim fajlovima (aplodovanje, skladištenje, obradu, skidanje, monetizaciju, itd.). Publitio automatizuje rad sa slikama & videom, koji inače zahteva ogromnu količinu vremena i resursa ako bi se izvodio ili implementirao manualno.

Kako da strastveni gejmeri monetizuju svoje sposobnosti

Good Game Arena je eSports online platforma koja strastvenim gejmerima omogućava da monetizuju svoja znanja i veštine kroz svakodnevna takmičenja, uživajući u igri koju vole.

- Investicije u sve kompanije predstavljaju podršku daljem razvoju proizvoda i daljem razvoju poslovanja na ciljanim tržištima, a pored početne investicije timovima će biti obezbeđen poseban program i potrebna savetodavna podrška, kao i povezivanje sa svima koji donose prilike za dalji rast poslovanja - izjavio je Kosta Andrić, direktor Fonda.

ICT Hub Venture je investicioni fond osam domaćih osnivača, "težak" milion evra. Oni ulažu u startape u najranijoj fazi razvoja poslovanja, a investiraće do kraja 2018. godine do 30.000 evra u još oko 15 timova.

Novi ciklus prijava je otvoren od danas do 30. septembra, a startapi mogu da se prijave putem zvanične stranice fonda ICT Hub Venture.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.