POTVRĐENO: Kolin Farel biće novi Pravi detektiv

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Kolin Farel biće novi "Pravi detektiv"

U intervjuu za The Sunday World, glumac je potvrdio da će se pridružiti ekipi serije "Pravi detektiv."

"Biću u drugoj sezoni i veoma sam uzbuđen. Snimaćemo oko pet-šest meseci i znam da će biti osam epizoda. Ne znam sve detalje, ali znam da ćemo snimati blizu Los Anđelesa, što je dobro jer ću moći da viđam porodicu svaki dan," rekao je Farel.

Pored Farela, imena koja se navode kao moguće osveženje serije su i Vins Von, Elizabet Mos, Džesika Bil i Rejčel Mekadams.

Premijera druge sezone "Pravog detektiva" očekuje se naredne godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kolin Farel ipak u seriji "Pravi detektiv"

Izvor: Mondo, 22.Sep.2014

Šarmantni glumac potvrdio da će igrati u drugoj sezoni američke serije, ali i šta novo možemo da očekujemo u novim epizodama...Foto: Splash.com..Prva sezona serije "Pravi detektiv" u kojoj su igrali maestralni Metju Mekonahi i Vudi Harelson, u kratkom roku je stekla veliku popularnost. Zato, producenti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.