POSLE Y5: Huavei najavio još jedan telefon iz srednjeg segmenta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE Y5: Huavei najavio još jedan telefon iz srednjeg segmenta!

Ime mu još nije poznato!

Huavei je u aprilu predstavio Y5 (2019), a izgleda da će kineska kompanija uskoro objaviti sličan telefon. Neimenovani Huavei telefon, sa brojem modela AMN-AL10, pojavio se na TENAA sertifikaciji sa specifikacijama i fotografijama.

Telefon pokreće osmojezgarni procesor, sa radnim taktom od 2.0GHz, a stiže u verzijama od 2GB/32GB i 3GB/64GB za RAM i skladište. Tu je i slot za memorijsku karticu, za proširenje skladišnog prostora do 512GB.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Huavei AMN-AL10 koristi 5.71-inčni displej sa 1520 x 720p rezolucijom. Na poleđini ima 13MP kameru, dok je s prednje strane, u izrez, smeštena 5MP kamera. Telefon nema senzor otiska prsta, ali će najverovatnije imati "face unlock" opciju.

Baterija je kapaciteta 2920mAh, dok je operativni sistem Android Pie. Telefon će se pojaviti u crnoj, zelenoj i braon varijanti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.