POREMETILA JAVNOST: Fotografija o kojoj se mnogo priča i šta na njoj nije kako treba

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POREMETILA JAVNOST: Fotografija o kojoj se mnogo priča i šta na njoj nije kako treba

Upotreba telefona nema granicu...

Pametni telefoni mnoge su potpuno obuzeli i ništa sem sljaštećeg ekrana nije im dovoljno interesantno.

What’s wrong with this picture? pic.twitter.com/JbD8iqo5M3

— Bette Midler (@BetteMidler) December 8, 2019

Nije retka pojava da vidite prijatelje kako sede zajedno u kafiću, malo razgovaraju, a onda počnu da gledaju u mobilni telefon, odgovaraju na poruke i proveravaju šta ima novo na "mrežama". Sa tinejdžerima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, čini se, situacija još gora.

Ništa drugačije nije ni u svetu, a slavna holivudska glumica Bet Midler podelila je na društvenoj mreži Twitter fotografiju nastalu u Metropolitan muzeju u Njujorku na kojoj se vide tri devojčice koje sede pored istorijske slike Jeana-Baptistea Greuzea.

Na fotogarfiji se vidi da njih umetnost ne zanima, one su slici okrenule leđa i gledale u mobilni telefon. Svaka u svoj, naravno.

-Predajem u jednoj školi i tako izgleda moja borba svakog dana. Oni bukvalno plaču ako im oduzmete telefone koje koriste tokom časa-, jedan je od komentara.

-Deca i njihovi prokleti telefoni-, još jedan je od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.