POGLEDAJTE Snimak tuče na Zelenom vencu u kojoj je povređen nemački državljanin

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE Snimak tuče na Zelenom vencu u kojoj je povređen nemački državljanin

Snimak sigurnosnih kamera na kom se vidi trenutak prebijanja 27-godišnjeg nemačkog državljanina u centru Beograda objavljen je na Jutjubu.

D.H. je juče hitno operisan, jer mu je život bio ugrožen zbog hematoma na mozgu. On je oko 13 sati otvorio oči i svestan je, a sva tri napadača su u međuvremenu uhapšena.

D.H. je u Beograd došao kao učesnik konferencije o pravima LGBT osoba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POGLEDAJTE: Snimak tuče na Zelenom vencu u kojoj je povređen nemački državljanin (VIDEO)! (18+)

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2014, 09:31

Na Jutjubu je objavljen snimak tuče koja se dogodila oko 3.00 ujutro na Zelenom vencu, u kojoj je teško povređen nemački državljanin, 27-godišnji D.H..  . UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJI. .  .  . D.H. je pre 24 sata hitno operisan, jer mu je život bio ugrožen zbog hematoma na mozgu....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.