PCAXE WASD Keyboards mehanička tastatura [VIDEO Recenzija]

Izvor: PCAxe.com, 11.Mar.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PCAXE WASD Keyboards mehanička tastatura [VIDEO Recenzija]

Mehaničke tastature nisu nikakva novina, i zapravo su među nama mnogo duže nego što mnogi misle. Među prvim zapaženim i uspešnim modelima bio je i IBM-ov Model M, koji datira iz 1986. godine. Verovatno ste svi čuli da su mehaničke tastature bolje i izdržljivije od "ostalih", gde u "ostale" spadaju i membranske tastature koje su danas najrasprostranjenije.
Želimo da Vas polako uvedemo u priču mehaničkih tastatura i da Vam objasnimo zašto su one dobre i zašto vrede uložene pare. Nedavno smo Vam predstavili Corsair K70 RGB mehaničku tastaturu preko video recenzije, a sada ćemo se posvetiti jednoj, vama vrlo verovatno, nepoznatoj kompaniji.
U pitanju je WASD Keyboards, kompanija koja se bavi ultimativnom kastomizacijom mehaničkih tastatura. A šta to tačno znači "ultimativna kastomizacija", teško je objasniti u samo par reči, pa Vam preporučujemo da jednostavno pogledate prateći video materijal. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.