PARALELNO SA PREMIJEROM FILMA: Stiže nova Terminator igra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARALELNO SA PREMIJEROM FILMA: Stiže nova Terminator igra (VIDEO)

Otpor do kraja.

Ostalo je još mesec dana do svetske premijere filma Terminator: Dark Fate (Mračna sudbina), pa se i uzbuđenje kod fanova ove frašnize povećava.

Pre oko mesec dana smo imali zvaničnu najavu da Terminator stiže u Mortal Kombat 11, a sada dolazi i čitava nova Terminator igra!

Nju radi studio Reef Entertainment, koji je već ranije imao iskustva sa prevođenjem akcionih hitova 80-ih u svet video igara, jer stoje iza igre Rambo: The Video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Game iz 2014. godine, koja doduše baš i nije za pohvalu, sa ocenom 34/100 na Metacriticu.

No, nadamo se da su sada sakupili iskustvo i naučili na greškama, pa možda dobijemo neku sjajnu Terminator igru.

Ono što ohrabruje je da je u pitanju singlplejer pucačina iz prvog lica, dakle fokus je isključivo na tome. U igri uskačemo u čizme redova Džejkoba Riversa, vojnika otpora u diviziji Pacifik. Iako “mali” i obični vojnik, iznenada saznaje da ga SKYNET juri i da je određen za “gašenje” (terminaciju).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.