Ovo su poslednje fotografije iz mobilnog telefona studenta koji je hteo da snimi medveda

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su poslednje fotografije iz mobilnog telefona studenta koji je hteo da snimi medveda

Darša Patela (22), američkog studenta s Univerziteta Rutgers, ubio je u septembru crni medved na kojeg su Patel i četvoro prijatelja naišli šetajući po rezervatu Apšava u Nju Džersiju. Oni su prišli zveri i slikali je, nakon čega je medved krenuo ka njima , a Patel nije uspeo da mu pobegne.

Policajci koji stigli na mesto napada zatekli su životinju kako stražari nad telom studenta, upucali su medveda, a u njegovom izgriženom mobilnom telefonu pronašli fotografije prilaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zveri.

Na slikama se vidi crni medved od oko 300 kilograma kako stoji na 30 metara od šetača u šumi koja se nalazi na sat vremena vožnje od Patelovog Univerziteta Rutgers.

On je prva žrtva napada medveda u Nju Džersiju u poslednjih 150 godina. Grupu u kojoj se nalazio upozorili su na prisustvo medveda drugi šetači koji su se sklanjali odatle, ali su Patel i prijatelji rešili da prižu bliže životinji.

Oni su se okrenuli i počeli povlačenje kada je medved došao na 90 metara razdaljine, ali je on nastavio da ih prati. Kada je zver prišla na 4,5 metra grupa se razdvojila i svako je počeo da beži na svoju stranu.

Ostali su rekli policiji da je Patel ostao bez jedne patike i da je potpuno izgubio dah kada su se razdvojili. Poslednji put su ga živog videli dok je pokušavao da se popne na neke stene kako bi pobegao od medveda, vičući drugima iz grupe da nastave da trče.

Kada su uspeli da pobegnu, pozvali su policiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Slikao medveda, on ga pojurio i ubio

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 16:24

Darša Patela (22), američkog studenta s Univerziteta Rutgers, ubio je u septembru crni medved nakon što ga je on fotografisao...Foto: Policija Nju Džersija..Patel i četvoro prijatelja su šetali po rezervatu Apšava u Nju Džersiju, "snimili" su medveda,  prišli mu na udaljenost sa koje su smatrali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.