Ovo su botoks transformacije koje su izobličile svetske lepotice

Izvor: Blic, 08.Okt.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su botoks transformacije koje su izobličile svetske lepotice

Blistava, glatka i zategnuta koža san je svake žene. U želji da zablistaju punim sjajem poznate lepotice su spremne na sve pa čak i na transformacije koje im potpuno menjaju lice.

Iako tek ima 28 godina Megan Foks se tokom proteklih godina podvrgnula brojnim estetskim zahvatima koji su joj drastično promenili izgled. To su najbolje primetili njeni fanovi iz Nemačke koji su je nedavno, na promociji novog filma "Nindža kornjače", jedva prepoznali.

Kada se uporede >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njene današnje fotografije sa onima od pre 10 godina jasno se vidi kako je njeno glatko i zategnuto lice potpuno promenilo oblik.

Naravno da ona nije jedina koja nije zadovoljna priridnom lepotom. Osim nje botoks je koristila i glumica Anđelina Žoli.Danas se jasno vidi razlika u obliku lica, nakon urađenog botoksa.

Ni australijska pevaica ije odolela a da ne pokuša da popravi "nedostatke" koji su joj smetali na licu. Ovo je rezultat - neprirodan izgled i čelo koje samo što ne "pukne".

Lepa Nikol Kidman šarmirala je mnoge svojim izgledom i pegicama na licu. Ona ipak nije bila zadovoljna pa je otišla da popravi svoj izgled.

Iz perioda kada je bial udata za Toma Kruza (slika levo) Kidmen se pretvorila u osobu sa "zamrznutim" licem. Doduše bez i jedne bore.

Junakinja filma o Bridžit Džons pokušala je na sve načine da izgleda bolje iako je na početku karijere plenila svojim prirodnim izgledom i ljupkim osheom. Vremenom, uz pomoć botoksa došlo je do toga da su joj oči gotovo nevidljive zbog nrprirodno podignutih obraza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.