Izvor: B92, 11.Maj.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi "budžet" iPhone za 2019. godinu, jeftiniji nego do sada VIDEO

iPhone XR je tokom prvog tromesečja 2019. bio najprodavaniji mobilni telefon u SAD i mnogim drugim delovima sveta.

Kao takav, kompaniji Apple je veoma bitan, pa se na novom modelu, koji će ga zameniti već uveliko radi. Ranije su "procurele" informacije o modelima iPhone XI i iPhone XI Max, a sad je "procureo" i iPhone XR za 2019. godinu.

I dalje vidimo četvrtastu izbočinu, ali sa dve kamere ovog puta. iPhone XR 2019 ima ekran od 6.1 inč, iste dimenzije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali tanje kućište, od samo 7,8 milimetara.

Pretpostavlja se da će kamera biti preuzeta sa modela iPhone XS, koju čine dve kamere od 12 megapiksela - jedna osnovna i druga telefoto.

Poslednje što je ovoga puta otkriveno je novi USB Type-C priključak i brzo punjenje od 18W, što se poklapa sa prethodno "procurelim" objavama, preosi Mob&IT.

Dizajn iPhone XI, XI Max i iPhone XR potvrdili su i proizvođači dodatne opreme, čije se providna kućišta, odnosno silikonske maske, poklapaju se sa dizajnom, koji vidimo i u ovom videu.

Važno je napomenuti da će iPhone XR za 2019. godinu biti najjeftiniji iPhone ove godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.