Overwatch od danas u pretprodaji

Izvor: B92, 07.Nov.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Overwatch od danas u pretprodaji

Ako ste se pitali kakav će model poslovanja imati Overwatch, od danas znamo i zvanično da će igra ići na tržište po dobrom starom principu kupi i igraj, bez dodatnog naplaćivanja gameplay sadržaja, ali sa potencijalnim mikrotransakcijama u kozmetičkim oblastima.

Igra je danas i zvanično ušla u fazu pretprodaje, po ceni od 60 dolara za digitalno izdanje. Overwatch će izaći za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Pre-order paket se zove Overwatch: Origins, i uz njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osim 21 igrivog heroja dobijate i ekskluzivnih 5 skinova, kao i puno in-game dobara za druge Blizzardove igre. Za Hearthstone dobijate Overwatch Cardback, za StarCraft portrete, u Dibalo 3 dobijate specijalni item Mercy’s Wings za vašeg heroja, u WoW-u dobijate peta bebu Winstona, dok ćete za Heroes of the Storm dobiti besplatno prvog HotS heroja koji stiže iz Overwatch sveta u HotS, Tracer.

Pogledajte promo trejler i vidite kako sve to izgleda:

Izvor: Klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.