Ovako izgleda čist Lollipop na modelu Xperia Z3

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda "čist" Lollipop na modelu Xperia Z3

Mnogi korisnici sa velikim nestrpljenjem iščekuju dolazak Androida 5.0 Lollipop. Međutim, sem ukoliko nemate Nexus, ili rutovam uređaj, moraćete da sačekate nekoliko meseci.

Međutim, čini se da je Sony već sada počeo da flertuje sa Android korisnicima objavljivanjem videa modela Xperia Z3 koji radi na fabričkom Androidu 5.0 AOSP.

Zapravo, Android je toliko „čist“ da se na njemu ne nalaze ni Googleove aplikacije. Međutim, čini se da Sony samo želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokaže kako će Lollipop izgledati na ovom modelu, i vrlo su male šanse da će korisnici imati priliku da ga ovakvog koriste u finalnom obliku.

Kompanija je takođe u Švedskoj lansirala 3Beta program koji svim voljnim korisnicima daje priliku da isprobaju Sonyjevu verziju Androida 5.0 kako bi dobio reakcije i na samom kraju isporučio finalni proizvod sa što manje bagova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.