Ovako Trevor iz GTA 5 izgleda u stvarnosti

Izvor: B92, 16.Okt.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Trevor iz GTA 5 izgleda u stvarnosti

Kada je ekipa s Corridora prošle godine objavila video "Real GTA" verovatno nisu očekivali da će stvoriti jedan od najvećih viralnih hitova koji je do danas pregledan skoro 28 miliona puta.

Ove godine odlučili su da odu korak dalje.

Video nazvan "GTA VR" zapravo je kratak film o liku koji na poklon dobija VR vizir koji ga prebacuje u GTA-svet u kojem ga čeka ni više ni manje nego jedan od likova iz petog nastavka ovog gamerskog blockbustera - Trevor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Međutim, ono što je još zanimljivije jeste da se u ulozi Trevora pojavljuje... Trevor. Preciznije, glumac Steven Ogg koji je u petom nastavku "Grand Theft Auta" i tumačio jednog od najporemećenijih likova u istoriji video igara.

Kako sve to izgleda, pogledajte u videu koji je već skupio oko tri miliona pregleda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.