Ova aplikacija će promeniti korišćenje mejlova zauvek

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova aplikacija će promeniti korišćenje mejlova zauvek

Nova aplikacija zvana Crystal pomaže korisnicima da lakše pišu mejlove, odnosno da odrede ton mejla na osnovu njihovog profila

Nedavno je predstavljena i za sada postoji samo u obliku internet sajta i ekstenzije za Chrome. Integriše se u popularne servise za elektronsku poštu. Preporučljivo je da se poveže sa LinkedIn profilom radi preciznije obrade podataka.

Posle dve nedelje istraživanja korisnika, Crystal pravi profil na osnovu načina komunikacije, interesovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ostalih dostupnih informacija. Tada korisnik dobija profil u kojem stoje informacije poput toga kako joj se obratiti, kako se ona obraća, kako je raditi sa njom, kako joj prodati određene proizvode i slično.

Za one koji žele da isprobaju ovaj servis mogu da isprobaju putem ovog linka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.