Otvoren Big Bang u tržnom centru Ušće

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Big Bang u tržnom centru Ušće

Big Bang, kompanija broj jedan u ponudi zabavne elektronike, računarske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata u Sloveniji, predstavila je potrošačima u Srbiji svoju novu prodavnicu koja se prostire na čak 2.350 kvadratnih metara, smeštenu u novom beogradskom tržnom centru Ušće.



Pored široke ponude najvećih svetskih robnih marki, druga po redu Big Bangova prodavnica u Beogradu se izdvaja i po timu od 35 obučenih prodavaca koji će svojim stručnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << savetima pomagati kupcima prilikom izbora, a podrazumeva se da se svi izloženi proizvodi mogu i isprobati. Big Bang ovim modernim načinom prodaje kupcima obezbeđuje kvalitetno iskustvo kupovine, što dokazuje i odlična poseta prodavnica ovog tipa na matičnom tržištu.

Na konferenciji za medije održanoj povodom svečanog otvaranja tržnog centra Ušće i nove prodavnice, direktor preduzeća Big Bang Bojan Knuplež naglasio je značaj prisustva na srpskom tržištu i rekao nekoliko reči o planovima ove kompanije u Srbiji: "Veliko srpsko tržište je važan izazov za Big Bang i zato na njega ulazimo dobro pripremljeni. Odličnom ponudom i brigom o potrošaču želimo da u narednih pet godina postanemo lider na srpskom tržištu, na kojem ćemo otvoriti ukupno pet prodajnih mesta, među kojima će tri biti izvan Beograda."

Big Bang, lanac prodavnica potrošačke elektronike u kojima će svaki član porodice naći nešto za sebe, u Sloveniji ima 21 prodajni objekat i Internet prodavnicu na adresi www.bigbang.si, a u Srbiji je ova kompanija prisutna od 2008. godine zahvaljujući prodavnici otvorenoj u Immocentru na Novom Beogradu.

Bogata ponuda televizora, auto radio uređaja, igračkih konzola, stonih i prenosnih računara, bele tehnike, malih kućnih aparata, fotoaparata i mnogih drugih zanimljivih uređaja od sada će biti na raspolaganju kupcima na prvom spratu novootvorenog tržnog centra Ušće.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Big Bang u tržnom centru Ušće

Izvor: Mikro - PC World, 31.Mar.2009, 22:37

Kompanija Big Bang iz Slovenije, jedan od lidera u ponudi zabavne elektronike, računarske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata, otvorila je u novom beogradskom tržnom centru Ušće prodavnicu koja se prostire na površini od 2350 kvadratnih metara. Na konferenciji za medije održanoj povodom...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.